mandag 23. november 2009

Jeg sprakk....

Jeg hadde lovet meg selv å ikke kjøpe noe mer interiør før vi fikk hus, og synes jeg klarte å holde meg fint i flere måneder, med unntak av noen små innkjøp som etter min mening ikke teller ;)

Men forrige tirsdag hadde jeg litt tid å slå ihjel å byen, og dro derfor innom Kremmerhuset. Med tanke på at dette er en av mine absolutte favorittbutikker kan man jo tenke seg hvordan det gikk. Ja, nettopp: Jeg dro kortet på 1500 kr. Til mitt forsvar kan jeg si at en del av det var julepynt, og det trenger jeg da jeg ikke har noe særlig fra før av. I tillegg så fikk vi jo vite senere den dagen at selger av huset godtok budet vårt. Så hadde jeg bare ventet noen timer til, så hadde jeg klart å holde løftet mitt ;) Dette ble iallefall resultatet av handleturen min. Dere får unnskylde dårlige bilder, de ble tatt i hui og hast.

Lilla snackskåler og dippskåler som jeg har hatt lyst på en stund. Litt mer sjarmerende enn tupperware boller i alle farger og størrelser;) Kjøpte to av hver type. Kr 99 for den store, og 29 for den lille til dipp.
Lilla rammer kjøpte jeg to av. 169,- pr stykk. Får finne en fin plass til dem i huset. Synes forresten bildet som allerede er i rammene var ganske stilig, men siden jeg har to får jeg finne nytt bilde til iallefall en av dem, så de ikke blir helt like. Det lilla skrinet kostet kr 199 og planen er bruke det på badet til å oppbevaring av de sminkeproduktene jeg bruker daglig. På en stressende morgen blir sminken lett liggende å slenge på hylla, men med denne håper jeg det blir lettere å holde litt orden. "Duken" på bildet er forresten en panelgardin kjøpt på salg for lenge siden. Tror jeg ga 20 kr for to på Princess, hvis jeg ikke husker helt feil.Denne boksen måtte jeg bare ha, selv om jeg ikke vet hvor jeg skal ha den eller hva den skal brukes til. Den er jo egentlig litt ulik min stil, men veldig sjarmerende var den jo. Kr 99,-Dette førstehjelpsskrinet betalte jeg 59 kr for, og blir nok brukt til å oppbevare de lite dekorative Ibux og Paracet eskene i. Kan tenke meg at å kunne åpne dette skrinet når jeg er syk eller har skadet meg, vil kunne hjelpe littegranne på smertene ;)

Til slutt litt julepynt. Flaks for meg at yndlingsfargen min lilla passer nå i jula også. Jeg er nemlig ikke så veldig glad i rød jul hjemme hos meg selv. Synes det er kjempefint hos andre, og det er jo den fargen jeg forbinder mest med koselig, tradisjonsrik jul. Men jeg prøvde rød jul i leiligheten i fjor, og det føltes bare helt feil hjemme hos oss. Så hvis det blir tid til pynting i år, midt i all flyttingen, så blir det jul i lilla, sølv og hvitt hjemme hos oss. Hjertene kostet 79 kr, fuglene kostet 69, og de andre 99 pr pakke. Kjøpte et par av hver.

Wenche med bloggen Mandarin Chic har utfordret meg til å finne 3 interiørjulegaver under hundrelappen, og vise dem her på bloggen. Kjempegøy med slike utfordringer, men med tanke på at klokken nærmer seg ett og jeg forlengst burde lagt meg, må jeg utsette det til i morgen.

God natt :)

1 kommentar:

  1. oi så mye fint de har på kremmerhuset da... de skålene i lilla vil eg og ha! de va super-fine:)
    liten hilsen fra meg:)
    -Lindus

    SvarSlett