søndag 7. mars 2010

Gang før og etter...

Tenkte jeg endelig skulle få somlet med til å vise hvordan gangen oppe ble etter at vi pusset opp.
Utgangspunktet var mørke plater på veggene og et "nyyydelig" gulvbelegg, men etter at vi la nytt gulv og malte veggene, er vi godt fornøyd :)


Før:

Trappa ned til hovedetasjen...Nærbilde av gulvet...

Legg merke til den grønne pipa som var full av beksot... Ikke akkurat det peneste blikkfanget.
Dette er tatt fra enden av gangen, der man kommer opp trappa. Rett fram er soverommet vårt, til venstre er gjesterommet og til høyre ser man åpningen til boden. På høyre side er det også en åpning inn til en alkove, du ser karmen såvidt på bildet under.
Etter:


Taket har vi ikke gjort noe med, men på gulvet har samboer lagt merbau laminat klikkgulv. Dette var gulvet vi likte best, i tillegg var det også det billigste, så den var vi heldige med ;) På forretningen synes jeg gulvet virket litt for rødaktig, men mot de hvite veggene ble de akkurat som vi hadde drømt om :) Vi valgte bevisst helt hvit base på veggene for å få den smale gangen til å virke litt bredere. Fikk skrapt av den verste soten på pipa, resten ble kamuflert da den ble malt :)
Med tiden må vi finne noen passende forheng til åpningene inn til alkova og boden, er et gammelt hus så ikke så greit å finne noen dører som passer uten å måtte spesialbestille.
Dørene i gangen ble også malt hvite, glansgrad 40.

Trappa sett ovenfra. Vi la gulv i trappetrinnene her også, og lister i metall for å holde det på plass. Det gamle rekkverket var mørkt fra før av, og vi bestemte oss for å la det være slik for å ta opp fargen fra gulvet. Strømboksen på veggen er fremdeles like lite dekorativ, men det skal bygges en boks rundt for å gjemme den litt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar