torsdag 29. juli 2010

PRAKTFULL eiendom!

"Det kan være at uttrykkene "ærverdig" og "herskapelig" benyttes i overkant ofte av eiendomsmeglere og at dette kan gi dem et islett av å være klisjèer. Når eiendommen Åsgårdbakken 1 skal beskrives, er dette likevel superlativer det er vanskelig å komme utenom.

Dette var tidligere og gjennom mange år en av Kråkerøys større og mer betydningsfulle gårder. Det er fra denne eiendommen verftsområdet og store deler av Fredrikstads nye bydel har sin opprinnelse.

Eiendommen ligger solrikt og majestetisk til ved Åsgård, nordre Kråkerøy - med fin utsikt mot Fredrikstad by. Fra eiendommen har man gangavstand til byens sentrum ( ca 300 m ) med bryggepromenade, sentrumsgater, jernbanestasjon m.m

Her finnes en iøynefallende hall med en trapp der man gjør entrè ved de store anledninger. Her kan man vandre fra stue til stue og videre til biblioteket. Fra tjenerinngangen kommer man direkte inn til de "indre gemakker" med vaskerom, kjøkken og anretning inn mot spisestue

Eiendommen er de senere år modernisert og oppgradert og fremstår i meget god stand og med moderne, høy standard. Boligen er også innvendig meget smakfult og autentisk utformet med karakteristiske listverk, profiler, ornamenter, prismekroner m.m.


Vegger og overflater er belagt med ekslusive tapeter, speilpanel og brystninger, keramiske fliser og malt panel. Gulv er belagt med solid eikeparkett, polert granitt med marmordekor, samt noe heldekkende tepper og laminat. Alt i høy kvalitet"

FANTASTISK! Bilder og tekst hentet fra denne annonsen på finn.no.
Sukk, den som bare hadde hatt 17 mill... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar